Μύθοι Σχετικά με το Δικτυακό Μάρκετινγκ (Μέρος 1ο)

Gamification-Myths-and-Misunderstandings.jpg

Ιστορία πρώτη: ο καλύτερός σου φίλος σε καλεί τηλεφωνικά και με σοβαρό τρόπο σου προτείνει να βρεθείτε για να σου παρουσιάσει μία νέα πρωτοποριακή ιδέα, που θα βοηθήσει και τους δύο σας να βγάλετε χρήματα.

Τον ξέρεις χρόνια, έχετε περάσει πολλά μαζί και τον εμπιστεύεσαι.

Αν και σε οτιδήποτε άλλο σου πρότεινε θα έλεγες απλά «πάμε», τώρα ρωτάς «τι είναι αυτό;» και ζητάς να μάθεις λεπτομέρειες από το τηλέφωνο.

Γιατί; Μήπως έχεις ήδη στο μυαλό σου κάτι;

Σου θύμισε μήπως ο καλός σου φίλος λόγια τρίτων, όπως «Πρόσεχε μην μπλέξεις με αυτά», «Θα σου φάνε τα λεφτά» κ.λπ.;

Ιστορία δεύτερη: Συνεργάζεσαι ήδη με μία εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ.

Είσαι νέος στο χώρο (λίγες μέρες ή μερικούς μήνες) και ψάχνεις ακόμα να βρεις τι συμβαίνει (το κακό στο Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι ότι αντίθετα με οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό τομέα, όλοι θα ήθελαν να ξέρουν τα πάντα από την αρχή). Τέλος πάντων, αποφάσισες να ακολουθήσεις το σύστημα και προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς.

Ενθουσιασμένος για το νέο σου ξεκίνημα, απευθύνεσαι σε ένα στενό σου συγγενή με τον οποίο μιλάς άνετα και για τα πάντα. Τον προσκαλείς να ακούσει τη νέα σου επιχειρηματική δραστηριότητα και αυτός σου απαντά καχύποπτα: «Μη μου πεις ότι πρόκειται για την ... (τάδε εταιρεία)». Εδώ είναι που πρέπει να φανείς δυνατός, αλλά δε θα αναλύσω αυτό το θέμα τώρα. Συναντάς, λοιπόν, καχυποψία, άρνηση, ίσως και ειρωνεία...

Γιατί άραγε; Γιατί πολλοί άνθρωποι (οι περισσότεροι θα πω) τα έχουν βάλει με το Δικτυακό Μάρκετινγκ; Τι τους φταίει; Κάποιοι μάλιστα θυμώνουν με το που ακούν και μόνο τη λέξη, λες και τους μίλησες για τον ΕΝΦΙΑ ή το λογαριασμό της ΔΕΗ.

Ο λόγος είναι απλός: οι άνθρωποι είναι επηρεασμένοι από τους μύθους που με ευκολία κυκλοφορούν γύρω από το Δικτυακό Μάρκετινγκ. Σε αυτή τη σειρά άρθρων, θα δούμε τους πιο δημοφιλείς μύθους και τους βασικούς λόγους διάδοσής τους.

Μύθοι Σχετικά με το Δικτυακό Μάρκετινγκ (Μέρος 2ο).

Μύθοι Σχετικά με το Δικτυακό Μάρκετινγκ (Μέρος 3o).

Start your Network Marketing Company now, with the Support of Experienced Professionals.

"Success is a Team Sport"

Kostas Ioannou

LITTLE BOOK OF MLM+

Information

© Copyright 2010-2018 Kostas Ioannou. MLM+ is a Kostas Ioannou Project.
#KostasIoannou #PeopleUnite #DigitalMarketing #WeCare
All Rights Reserved.

About us

Kostas Ioannou is a Network Marketing & Multilevel Marketing Specialist, Computer Science Professor & Author, Based in Athens, Greece. He is a Marketing Coach since 2010.

Let's connect

Kostas Ioannou
Network and MultiLevel Marketing Solution Expert.
Computer Science Professor and Author, along with a Team of Proven Professionals Network Developers.