Μύθοι Σχετικά με το Δικτυακό Μάρκετινγκ (Μέρος 3o)

Ο Μύθος του «Τρεξίματος». Ένας άλλος διαδεδομένος μύθος είναι πως «θέλει τρέξιμο». ΟΚ. Τι σημαίνει για σένα τρέξιμο;

Δουλεύεις 8 με 10 ώρες minimum κάθε μέρα (χωρίς να υπολογίζω τις μετακινήσεις), για 300, 500, 800 ή 1200 ευρώ, χωρίς κανείς να σου εξασφαλίζει (ούτε πια στο Δημόσιο) ότι θα έχεις μέλλον και μου μιλάς για τρέξιμο;

Όταν με 2 ώρες την ημέρα, σε μία σοβαρή εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ, μπορείς μέσα σε 2-3 χρόνια να εξασφαλίσεις το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου, χωρίς να αφήσεις αυτό που κάνεις, απλά να προσθέσεις και αυτήν τη θυσία (συμφωνώ, είναι μία επιπλέον θυσία) όποτε σε βολεύει χρονικά και χωρίς να σου το επιβάλλει κανείς...

Τι λες; Αξίζει τον κόπο; Αν πιστεύεις πως όχι, απλά δεν κάνεις γι’αυτήν τη δουλειά, σίγουρα δεν είναι όλοι κατάλληλοι, όπως σε κάθε δουλειά εξάλλου... Ακούστε, ο βασικός λόγος που οι μύθοι υπάρχουν, είναι γιατί αρέσουν στους ανθρώπους. Ο μύθος αποτελεί μία καλή δικαιολογία.

Σε τι; Στο να μην ταράξεις τα νερά της τακτοποιημένης σου ζωής. Όσο δύσκολα και να τα βγάζεις πέρα, όσο απελπισμένος κι αν είσαι, ο μύθος αποτελεί την καλύτερη δικαιολογία για να πεις «Εγώ θα ήθελα να αλλάξω, αλλά νά, υπάρχει αυτός ο μύθος και δε γίνεται να εξαπατηθώ».

 

Μύθοι Σχετικά με το Δικτυακό Μάρκετινγκ (Μέρος 1ο).

Μύθοι Σχετικά με το Δικτυακό Μάρκετινγκ (Μέρος 2ο).

 

Start your Network Marketing Company now, with the Support of Experienced Professionals.

"Success is a Team Sport"

Kostas Ioannou

LITTLE BOOK OF MLM+

Information

© Copyright 2010-2018 Kostas Ioannou. MLM+ is a Kostas Ioannou Project.
#KostasIoannou #PeopleUnite #DigitalMarketing #WeCare
All Rights Reserved.

About us

Kostas Ioannou is a Network Marketing & Multilevel Marketing Specialist, Computer Science Professor & Author, Based in Athens, Greece. He is a Marketing Coach since 2010.

Let's connect

Kostas Ioannou
Network and MultiLevel Marketing Solution Expert.
Computer Science Professor and Author, along with a Team of Proven Professionals Network Developers.