Πώς Επιλέγω Εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ (Μέρος 1ο)

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν καθημερινά μία απόφαση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους! Να συνεργαστούν με μία εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ...

Ωραία, και πώς επιλέγεις; Είναι πολύ πιθανό να σου έχει γίνει μία παρουσίαση και να σου άρεσε ή όχι.

Συχνά μάλιστα (και ας είμαστε ειλικρινείς) μπορεί να γίνει στο ίδιο άτομο παρουσίαση της ίδιας εταιρείας από 2 διαφορετικούς ανθρώπους και ο υποψήφιος να άκουσε διαφορετικές λίγο πολύ πληροφορίες. Αν τώρα έχετε το περιθώριο και (θα έλεγα) την τύχη να σας γίνει παρουσίαση 2 ή περισσότερων εταιρειών, τότε μάλλον μπερδευτήκατε. Οι νεοεισερχόμενοι στο χώρο του Δικτυακού Μάρκετινγκ συχνά επιλέγουν στα τυφλά ή αρπάζουν την πρώτη ευκαιρία που θα βρουν… Μπορεί η επιλογή τους να είναι καλή, η καλύτερη, καλό θα είναι όμως να υπάρχει και σωστή ενημέρωση. Και σε αυτό αξίζει να επενδύσετε το χρόνο σας. Εξάλλου, μιλάμε για το μέλλον σας.

Σίγουρα θα ακούσετε «Η εταιρεία μας είναι η καλύτερη, εδώ σε περιμένουν καλά λεφτά» ή «Έχουμε τα καλύτερα προϊόντα, κάποιοι άνθρωποι έσωσαν τη ζωή τους» ή «Κάποιες γυναίκες έγιναν πιο όμορφες ή νεώτερες» κ.ο.κ. Το ωραίο είναι πως τα περισσότερα είναι αλήθεια, κάτι που σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Εδώ έχει σημασία να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με μία εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ. Το προϊόν έχει τεράστια σημασία, αν θέλεις να σταδιοδρομήσεις ως πωλητής.

Όταν μιλάμε όμως για επαγγελματία στο χώρο του Δικτυακού Μάρκετινγκ, σίγουρα εννοούμε τον άνθρωπο που είναι άριστος στη δημιουργία δικτύων. Γι’αυτό και αφορά κυρίως ανθρώπους που έχουν στόχους και χαρακτηρίζονται από αποφασιστικότητα και επιμονή σε ό,τι αναλαμβάνουν. Δεν έχει σημασία ποιο ονομαστό Πανεπιστήμιο τελειώσατε (ούτε καν αν σπουδάσατε), πόσα χρήματα βγάζετε, αν είστε διάσημος, πόσο εμφανίσιμοι είστε ή, ακόμα, και πόσο έξυπνοι είστε.

Αυτό που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει κυρίως είναι το πόσο αποφασισμένος είσαι να μάθεις κάτι νέο (και να ξεμάθεις ταυτόχρονα κάτι παλιό), πόσο αποφασισμένος είσαι να βελτιωθείς και πόσο αποφασισμένος είσαι να μείνεις προσηλωμένος στο στόχο σου, μέχρι να μάθεις να είσαι ιδιοκτήτης μίας επιχείρησης που λέγεται ΕΓΩ ΑΕ.

Κριτήριο 1ο: Δυνατότητες εκπαίδευσης. Τώρα, αν με ρωτήσετε αν τα εφόδια για τα παραπάνω τα προσφέρουν όλες οι εταιρείες Δικτυακού Μάρκετινγκ, η απάντησή μου είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ. Δεν υποστηρίζουν όλες οι εταιρείες την επιμόρφωση ενός νέου εκκολαπτόμενου επιχειρηματία στο χώρο του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Κάποιες θέλουν απλά να πουλάτε τα προϊόντα τους ή να κάνετε καταναλωτές τους φίλους και συγγενείς σας.

Από την άλλη, οι σοβαρές εταιρείες του χώρου είναι απόλυτα αφοσιωμένες στην εκπαίδευσή σας, γιατί απλά ξέρουν το παιχνίδι που λέγεται «Κερδίζεις-Κερδίζω». Ουσιαστικά δεσμεύονται στο ότι βασική προτεραιότητά τους είναι η ανάπτυξη των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρευρεθείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια της εταιρείας και θα καταλάβετε τι λέω.

Κριτήρια Επιλογής Εταιρείας Δικτυακού Μάρκετινγκ (Μέρος 2ο).

Start your Network Marketing Company now, with the Support of Experienced Professionals.

"Success is a Team Sport"

Kostas Ioannou

LITTLE BOOK OF MLM+

Information

© Copyright 2010-2018 Kostas Ioannou. MLM+ is a Kostas Ioannou Project.
#KostasIoannou #PeopleUnite #DigitalMarketing #WeCare
All Rights Reserved.

About us

Kostas Ioannou is a Network Marketing & Multilevel Marketing Specialist, Computer Science Professor & Author, Based in Athens, Greece. He is a Marketing Coach since 2010.

Let's connect

Kostas Ioannou
Network and MultiLevel Marketing Solution Expert.
Computer Science Professor and Author, along with a Team of Proven Professionals Network Developers.