Πώς Επιλέγω Εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ (Μέρος 2ο)

Business-networking-friends.jpg

Κριτήριο 2ο: Οι κατάλληλοι άνθρωποι. Βρες την εταιρεία και μετά τον άνθρωπο ή την ομάδα επαγγελματιών με τους οποίους πρόκειται να συνεργαστείς.

Παρόλο που η επιλογή της εταιρείας είναι το πρώτο σημαντικό βήμα, στο Δικτυακό Μάρκετινγκ οι άνθρωποι εμπνέονται, αντιγράφουν και ακολουθούν κατά πρώτο λόγο ανθρώπους και όχι εταιρείες. Είναι αυτό το κλικ που σου κάνει κάποιος, η χημεία που έχεις μαζί του, αυτό που θα αισθανθείς από την πρώτη στιγμή που θα σου μιλήσει, ο παράγοντας που θα παίξει το βασικότερο ρόλο στην απόφασή σου.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δε θα χάσεις. Αρκεί ο άνθρωπος αυτός να είναι αποφασισμένος να πετύχει και να έχει πάθος. Αν δεν είναι ήδη επιτυχημένος, αργά ή γρήγορα θα τα καταφέρει, γιατί τα δύσκολα αποτελούν γι’αυτόν μια ευχάριστη πρόκληση.

Κριτήριο 3ο: Το παρελθόν. Η διαρκής και πετυχημένη παρουσία μίας εταιρείας στη χώρα μας, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, έχει επίσης πολύ μεγάλη σημασία. Άλλο είναι μία εταιρεία να έχει να παρουσιάσει μία πετυχημένη πορεία, για παράδειγμα 30 χρόνια, με ανθρώπους που έχουν κατακτήσει την οικονομική τους ανεξαρτησία αποδεδειγμένα, και άλλο να είναι νέα στο χώρο και να μην έχει δώσει ακόμα σοβαρά δείγματα γραφής.

Κριτήριο 4ο: Πώς πληρώνεσαι. Φυσικά, το Επιχειρηματικό Πλάνο της εταιρείας δεν έχει μικρή σημασία. Πρέπει να είναι απλό, ξεκάθαρο και σίγουρα αποδοτικό. Εφόσον όμως έχεις κάνει την κατάλληλη επιλογή εταιρείας και ομάδας συνεργατών, το πλάνο μαθαίνεται εύκολα, αρκεί να είναι απλό.

Πρέπει, επίσης, να δώσεις σημασία στο αν η εταιρεία είναι εντάξει στις πληρωμές της. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον, τα χρήματα που δικαιούσαι πρέπει να μπορείς να τα ελέγχεις κι εσύ (μέσω υπολογιστή, σε καθημερινή βάση) και, δεύτερον, οι πληρωμές πρέπει να γίνονται στην ώρα τους. Η εταιρεία με την οποία συνεργάζομαι, με πλήρωσε μία φορά με μετρητά στο χέρι, για να μην καθυστερήσει στις υποχρεώσεις της. Πότε έγινε αυτό; όταν το καλοκαίρι του 2015 ξεκίνησαν τα capital controls. Πόσο πολύ εκτίμησα το γεγονός πως δε χρειάστηκε να περιμένω στην ουρά των ΑΤΜ για εάν 50ευρο την ημέρα…

Κριτήριο 5ο: Ποιο είναι το προϊόν. ΟΚ, και το προϊόν/υπηρεσία; Καλό θα είναι το προϊόν/υπηρεσία να απευθύνεται σε μεγάλη γκάμα ανθρώπων, να είναι ενδιαφέρον ή καινοτόμο, να έχει ανταγωνιστική τιμή γι’αυτά που προσφέρει και ίσως να συνοδεύεται και από καλές ιστορίες. Σημαντικό είναι επίσης να είναι αναλώσιμο, ώστε να υπάρχει συχνή κατανάλωση, άρα και συνεχόμενος τζίρος, βάση του οποίου θα πληρωθούμε. Το αν το προϊόν είναι αποτελεσματικό, να είστε σίγουροι πως μαθαίνεται γρήγορα, γι’αυτό προσοχή, δεν έχουν όλες οι εταιρείες αξιόλογα προϊόντα.

Κριτήρια Επιλογής Εταιρείας Δικτυακού Μάρκετινγκ (Μέρος 1ο).

Start your Network Marketing Company now, with the Support of Experienced Professionals.

"Success is a Team Sport"

Kostas Ioannou

LITTLE BOOK OF MLM+

Information

© Copyright 2010-2018 Kostas Ioannou. MLM+ is a Kostas Ioannou Project.
#KostasIoannou #PeopleUnite #DigitalMarketing #WeCare
All Rights Reserved.

About us

Kostas Ioannou is a Network Marketing & Multilevel Marketing Specialist, Computer Science Professor & Author, Based in Athens, Greece. He is a Marketing Coach since 2010.

Let's connect

Kostas Ioannou
Network and MultiLevel Marketing Solution Expert.
Computer Science Professor and Author, along with a Team of Proven Professionals Network Developers.