Πόσοι Πετυχαίνουν στο Δικτυακό Μάρκετινγκ; Αυτή Είναι η Αλήθεια…

Η απάντηση στην ερώτηση είναι απλή: ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να πάρουν στα σοβαρά το  Δικτυακό Μάρκετινγκ και  θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους, μια για πάντα. 

Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, πάντα θα έχουν να πουν μία δικαιολογία για την αποτυχία τους : θέλει τρέξιμο, πρέπει να έχεις μεγάλο κύκλο, κερδίζουν μόνο οι πρώτοι κ.λπ. Όλα αυτά είναι δικαιολογίες  των ανθρώπων που είτε δεν προσπάθησαν σωστά και εστιασμένοι στο στόχο τους, είτε περίμεναν να βρουν στο χώρο του Δικτυακού Μάρκετινγκ ένα θησαυρό χωρίς καμία προσπάθεια.

Έχω συναντήσει κι εγώ εκατοντάδες ανθρώπους που περίμεναν να γίνουν πλούσιοι σε 2-3 μήνες, χωρίς καν να αναλάβουν  έστω για 1 μήνα σοβαρή δράση. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει ούτε 1 πιθανότητα στο εκατομμύριο να πετύχεις στο MLM.

Αν, όμως, πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς σοβαρά, που σημαίνει να διαθέσεις σε σταθερή βάση 10-15 ώρες την εβδομάδα, ακολουθώντας το σύστημα και τις συμβουλές αυτών που πέτυχαν, τότε είναι 1000% σίγουρο πως θα πετύχεις.

Δεν πρόκειται για «αρπαχτή», όπως πιστεύουν (ή ελπίζουν) πολλοί, αλλά για μία πολύ σοβαρή Επιχειρηματική δραστηριότητα, που για να έχει επιτυχία πρέπει να πιστέψεις μόνο σε ένα πράγμα: τον εαυτό σου.

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ απαιτεί υπομονή, επιμονή και προσεκτικά μελετημένες κινήσεις. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που έχει να κάνει με την ανθρώπινη επαφή, τα συναισθήματα (όλων των ειδών), την κατάθεση ψυχής…

Γι’αυτό, εδώ πετυχαίνουν όσοι το λέει η καρδιά τους. Κι όσοι θέλουν να μάθουν αν το Δικτυακό Μάρκετινγκ αξίζει και πραγματοποιεί τα όσα υπόσχεται, τότε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να ρωτήσουν. Μόνο αυτούς…

Αν θέλεις να έχεις μία επιτυχημένη πορεία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, επικοινώνησε μαζί μου. Θα χαρώ να σε βοηθήσω. Kostas Ioannou

Start your Network Marketing Company now, with the Support of Experienced Professionals.

"Success is a Team Sport"

Kostas Ioannou

LITTLE BOOK OF MLM+

Information

© Copyright 2010-2018 Kostas Ioannou. MLM+ is a Kostas Ioannou Project.
#KostasIoannou #PeopleUnite #DigitalMarketing #WeCare
All Rights Reserved.

About us

Kostas Ioannou is a Network Marketing & Multilevel Marketing Specialist, Computer Science Professor & Author, Based in Athens, Greece. He is a Marketing Coach since 2010.

Let's connect

Kostas Ioannou
Network and MultiLevel Marketing Solution Expert.
Computer Science Professor and Author, along with a Team of Proven Professionals Network Developers.