7 Μύθοι για την Επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ

Ας είμαστε ειλικρινείς: Η εκπληκτική Επιχειρηματική ευκαιρία που λέγεται Δικτυακό Μάρκετινγκ, περιστοιχίζεται από μύθους σχετικά με την επιτυχία του. 

Και επειδή στο MLMPlus έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, σας αποκαλύπτουμε στη συνέχεια τους πιο διάσημους μύθους σχετικά με την αναμφισβήτητη επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ:

Μύθος 1: Για να Πετύχεις στο MLM Χρειάζεται Ελάχιστος Χρόνος: Αυτό είναι ανακριβές. Ο καθένας έχει το δικό του διαθέσιμο χρόνο, αλλά για πετύχει πρέπει να αφιερώνει σε σταθερή βάση τουλάχιστον 10 ώρες την εβδομάδα. Επίσης, δεν μπορεί να έχει κάποιος την απαίτηση να πετύχει όσα ονειρεύεται σε 2-3 μήνες.

Μύθος 2: Είναι Εύκολο να Κάθεσαι και να Πληρώνεσαι: Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν μεγάλα εισοδήματα από το Δικτυακό Μάρκετινγκ, δεν κάθονται ποτέ. Όπως συμβαίνει σε κάθε υγιή Επιχείρηση, είναι δραστήριοι και φυσικά ξέρουν καλά να επενδύουν σωστά το χρόνο τους.

Μύθος 3: Εσύ δε Χρειάζεται να Κάνεις Πολλά, θα Αναλάβουν Άλλοι: Ένα είναι σίγουρο: Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ πρέπει να είσαι παρών. Το βασικό συστατικό του είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Αν κάποιος δεν έχει προσωπική επαφή με το βασικό κεφάλαιο της Επιχείρησής του, που είναι οι άνθρωποι, ας μην περιμένει πολλά.

Μύθος 4: Η Εταιρεία μου Είναι η Μόνη που Αξίζει: Ο σεβασμός στον ανταγωνιστή αποτελεί βασικό συστατικό κάθε επιτυχημένης Επιχειρηματικής προσπάθειας. Σίγουρα δεν είναι όλες οι εταιρείες ίδιες. Τη διάκριση όμως την κάνουν κυρίως οι άνθρωποι και όχι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες. 

Μύθος 5: Αν Είσαι Καλός Πωλητής, θα Πετύχεις Σίγουρα: Επικρατεί, δυστυχώς συχνά, η άποψη πως ο δικτυωτής είναι κάτι σαν dealer. Παρά το γεγονός πως η εμπειρία με τις πωλήσεις μπορεί να αποδειχθεί σημαντική, εντούτοις στο Δικτυακό Μάρκετινγκ έχει μεγαλύτερη σημασία η διάθεση για εκπαίδευση από την αρχή.

Μύθος 6: Δε Χρειάζεται να Αλλάξεις Τίποτα στη Ζωή σου: Είναι πιθανό. Αν όμως δεν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς σωστά το χρόνο σου, αν είσαι (όπως όλοι μας στην αρχή) εγκλωβισμένος στον υπαλληλικό τρόπο σκέψης που αποτελεί τη βάση του εκπαιδευτικού μας συστήματος, τότε σίγουρα πρέπει να αλλάξεις πολλά και, κυρίως, νοοτροπία.

Μύθος 7: Το Δικτυακό Μάρκετινγκ Είναι για Όλους τους Ανθρώπους: Όχι, σίγουρα όχι. Γι'αυτό και δεν αρέσει σε όλους. Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μία λαμπρή πρόταση Επιχειρηματικής σταδιοδρομίας, που απευθύνεται μόνο σε όσους ενθουσιάζονται από την ιδέα της οικονομικής και χρονικής απελευθέρωσης που προσφέρει.

 

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ή δίδαξα στους συνεργάτες μου κάτι από τα παραπάνω. Και το ότι είμαι ειλικρινής, δε μου έχει κοστίσει. Αν θέλεις να γνωρίσεις τον κόσμο του Δικτυακού Μάρκετινγκ όπως είναι στα αλήθεια, είμαι στη διάθεσή σου. Kostas Ioannou  

Start your Network Marketing Company now, with the Support of Experienced Professionals.

"Success is a Team Sport"

Kostas Ioannou

LITTLE BOOK OF MLM+

Information

© Copyright 2010-2018 Kostas Ioannou. MLM+ is a Kostas Ioannou Project.
#KostasIoannou #PeopleUnite #DigitalMarketing #WeCare
All Rights Reserved.

About us

Kostas Ioannou is a Network Marketing & Multilevel Marketing Specialist, Computer Science Professor & Author, Based in Athens, Greece. He is a Marketing Coach since 2010.

Let's connect

Kostas Ioannou
Network and MultiLevel Marketing Solution Expert.
Computer Science Professor and Author, along with a Team of Proven Professionals Network Developers.