Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Μία μεγάλη, αλλά απλή αλήθεια!

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με το Δικτυακό Μάρκετινγκ δυσκολεύονται να αντιληφθούν μία μεγάλη, αλλά απλή αλήθεια: Οι εταιρείες Δικτυακού Μάρκετινγκ...

...μας πληρώνουν για να κάνουμε νέους φίλους ή να επικοινωνήσουμε με αυτούς που ήδη έχουμε.

Και αυτή η επικοινωνία δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι (ειδικά όσοι είναι στην αρχή), που συναντούν για πρώτη φορά έναν υποψήφιο συνεργάτη τους, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: βιάζονται να μιλήσουν για τα προϊόντα ή την επιχειρηματική τους ιδέα. Και η κουβέντα αυτή γίνεται συχνά με άγχος, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό από το συνομιλητή τους.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε, λοιπόν, είναι για ποιο λόγο καλέσαμε τον υποψήφιό μας. Για να τον κάνουμε συνεργάτη μας ή για να του παρουσιάσουμε την ιδέα μας; Τον κυνηγάμε (όπως πολύς κόσμος πιστεύει) ή τον ωθούμε σε μία λύση για τα προβλήματα που τον απασχολούν; Θεωρούμε πως είναι υποχρεωμένος να μας ακούσει ή εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι και μόνο με το ότι θα μοιραστούμε τη χαρά της προσωπικής μας Επιχείρησης και με κάποιον άλλον;

Το Δικτυακό Μάρκετινγκ έχει σαν βασική αρχή τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Γι'αυτό το λόγο, στο MLM η προσωπική επικοινωνία είναι αναντικατάστατη. Ο δικτυωτής οφείλει, σαν αναπόσπαστο μέρος της εργασίας του, να γνωρίσει τις επιθυμίες και τα όνειρα του συνομιλητή του, αλλά και τα όσα τον εμποδίζουν να τα πραγματοποιήσει. Έρχεται κοντά στον υποψήφιο συνεργάτη του, γίνεται φίλος του, πολλές φορές γίνεται ο ώμος στον οποίο θα ακουμπήσει ή το χέρι που θα τον οδηγήσει μακριά από τη μιζέρια που συναντά καθημερινά γύρω του.

Το σίγουρο είναι πως ο υποψήφιος συνεργάτης θα δει την πρότασή μας αλλιώς. Γι'αυτό, στην ομάδα μας δε φοβόμαστε το Δικτυακό Μάρκετινγκ, αφού αποτελεί την  καλύτερη ευκαιρία να έρθουμε κοντά με άλλους ανθρώπους και να κάνουμε νέες, ισχυρές φιλίες.

Οι υποψήφιοι συνεργάτες έχουν συνήθως ερωτήσεις για το πλάνο της εταιρείας, με το δίκιο τους φυσικά. Τις απαντήσεις  αναλαμβάνει κάθε εταιρεία με το πρόγραμμα υποστήριξης που παρέχει (εποπτικό υλικό, βίντεο, κατάλογοι κ.λπ.), βοηθώντας έτσι σημαντικά το τυπικό μέρος. Δε χρειάζεται να ανακαλύπτουμε κάθε φορά τον τροχό...

Στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, λοιπόν, γινόμαστε ακαταμάχητοι απλά με το να είμαστε ο εαυτός μας. "Κτυπάμε την πόρτα" των γύρω μας, απλά επειδή έχουμε στα χέρια μας μία καταπληκτική ευκαιρία, που θέλουμε να τη μοιραστούμε με τους φίλους μας, παλιούς και νέους.

 

 

Start your Network Marketing Company now, with the Support of Experienced Professionals.

"Success is a Team Sport"

Kostas Ioannou

LITTLE BOOK OF MLM+

Information

© Copyright 2010-2018 Kostas Ioannou. MLM+ is a Kostas Ioannou Project.
#KostasIoannou #PeopleUnite #DigitalMarketing #WeCare
All Rights Reserved.

About us

Kostas Ioannou is a Network Marketing & Multilevel Marketing Specialist, Computer Science Professor & Author, Based in Athens, Greece. He is a Marketing Coach since 2010.

Let's connect

Kostas Ioannou
Network and MultiLevel Marketing Solution Expert.
Computer Science Professor and Author, along with a Team of Proven Professionals Network Developers.